Over Iseco St-Phal

Terug van (even) weggeweest

Bekende en nieuwe producten die garant staan voor:

  • Betrouwbaarheid
  • Kwaliteit
  • Duurzaamheid
  • Perfect eindresultaat

 

Dit is waar onze producten om bekend staan

Als één van de belangrijkste spelers in maaltijddistributie systemen hebben onze producten bewezen ook in de huidige voedingsconcepten inzetbaar zijn.

 

Fabriek

De systemen van Iseco St-Phal worden geproduceerd in de fabriek in de gelijknamige plaats in het Franse departement Aube dicht bij Troyes, Noord-Oost Frankrijk.

 

Cure + Care

Iseco St-Phal produceert producten voor instellingen in de Cure en Care wereldwijd. Zowel standaard als op maat, een eigen R&D team is voortdurend bezig met ontwikkelen zodat er altijd aansluiting is op de laatste voedingsconcepten.

 

Presentatieruimte

Invulling voor concepten vraagt om inzicht in materie. Om een goed beeld te krijgen van mogelijkheden in producten passend bij het concept hebben wij een ruimte ingericht met een overzicht van onze materialen. Naast inzicht in onze organisatie bieden wij u de mogelijkheid samen te kijken naar alle oplossingen die wij u kunnen bieden.

 

Kennis en ervaring

Van onze adviseurs kunt u verwachten dat zij met u meedenken en hun jarenlange kennis en ervaring in zowel binnen- als buitenland met u delen. Naast dat wij u graag onze ervaringen vertellen doen onze referenties dit natuurlijk ook.

 

Deskundig

De technisch medewerkers zijn geschoold en worden continu bijgeschoold  in het onderhoud van Iseco St-Phal apparatuur. Ze houden zich alleen bezig met service en onderhoud van deze producten. Alle werkzaamheden in eigen beheer, ja! Onze technisch medewerkers kunnen ook koeltechnische problemen oplossen. Revisie van koelunits voeren we uit in onze werkplaats. We zijn volledig geoutilleerd en gecertificeerd om dit te mogen/kunnen doen.

 

Voorraad

Van het overgrote deel van de reeds geleverde producten zijn de onderdelen op voorraad in ons eigen magazijn. Onze technisch medewerkers hebben een bedrijfsbus die volledig is ingericht met alleen onderdelen en gereedschappen die nodig zijn om de producten van Iseco St-Phal te onderhouden.