Warm of koel serveren

Systemen speciaal ontwikkeld voor het verwarmen of warmhouden van producten, al dan niet met aanvullende koude producten. Als ondersteuning van het proces of als onderdeel van het voedingsconcept. Iseco St-Phal biedt meerdere systemen in verschillende capaciteiten.

Vitalis Iseco

Vitalis

Maaltijddistributie op maat, warme lijn of koude lijn, beide zijn mogelijk. Individuele maaltijden op één dienblad. Zowel de warm als de koud te serveren gerechten. Alles zonder extra handelingen. De wagen is zo compact mogelijk gebouwd. Vaste tussenwand voor perfecte scheiding warm en koud. Voor de gekoppelde lijn bestaat de mogelijkheid wagens voor te verwarmen. De contactplaten werken daarna als “rechaud” voor een lang temperatuurbehoud van de warme gerechten. Voor de ontkoppelde lijn is deze wagen in te zetten als regenereerwagen. Direct contactverwarming gedoseerd per niveau. Alleen de platen waar een dienblad op is geplaatst worden geactiveerd. Dit gaat volledig automatisch. De Vitalis is er met geïntegreerde compressor koeling, met een basis koelstation waar de wagen aan wordt gekoppeld of met koeling door CO2. Voor elke situatie is er een passende logistieke oplossing.

AANPASSEN

Serelis

De Serelis maaltijdbuffetwagen is bij uitstek geschikt voor het presenteren en aanbieden van warme maaltijden “á la carte“, al dan niet gepersonaliseerd voor een extra mooie uitstraling. Alle maaltijdcomponenten krijgen, door de instelbaarheid van alle platen individueel, exact de hoeveelheid energie die nodig is voor een perfect eindresultaat. Tegelijkertijd meerdere hoeveelheden en verpakkingssoorten. De direct contact verwarmingsplaten werken na het verwarmen als een “rechaud” waardoor het eten lekker lang warm blijft zonder tussentijds bij te verwarmen. Bovenbladverwarming zorgt voor minimale terugloop van temperaturen tijdens het presenteren van de maaltijden. Serelis buffetwagens zijn er in vele varianten en capaciteiten, gekoeld en ongekoeld. Uiteraard kunnen deze wagens ook elektrisch worden aangedreven. Wagens zijn eenvoudig te reinigen door het uitdraaien van de verwarmingselementen.

Quietis Iseco

Quietis

Speciaal voor de warme/ gekoppelde lijn heeft Iseco St-Phal karren ontwikkeld voor het transporteren en presenteren van de maaltijden. Klein en compact, één of twee compartimenten, warm en/of koud (neutraal), temperaturen digitaal af te lezen. Altijd 230 Volt waardoor de wagens overal in te zetten zijn.

Benieuwd geworden naar een van bovenstaande karren? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs

Mail ons of bel naar 076 532 26 55