Presenteren

Wanneer het gaat om eten en drinken is presentatie een belangrijk onderdeel. Voor de gebruiker gaat het hier om betrouwbaarheid én efficiëntie. Personaliseren van apparatuur/wagens kan hierbij helpen. Oplossingen passend bij dit concept zijn standaard bij Iseco St-Phal.

AANPASSEN

Serelis

De Serelis maaltijdbuffetwagen is bij uitstek geschikt voor het presenteren en aanbieden van warme maaltijden “á la carte“, al dan niet gepersonaliseerd voor een extra mooie uitstraling. Alle maaltijdcomponenten krijgen, door de instelbaarheid van alle platen individueel, exact de hoeveelheid energie die nodig is voor een perfect eindresultaat. Tegelijkertijd meerdere hoeveelheden en verpakkingssoorten. De direct contact verwarmingsplaten werken na het verwarmen als een “rechaud” waardoor het eten lekker lang warm blijft zonder tussentijds bij te verwarmen. Bovenbladverwarming zorgt voor minimale terugloop van temperaturen tijdens het presenteren van de maaltijden. Serelis buffetwagens zijn er in vele varianten en capaciteiten, gekoeld en ongekoeld. Uiteraard kunnen deze wagens ook elektrisch worden aangedreven. Wagens zijn eenvoudig te reinigen door het uitdraaien van de verwarmingselementen.

Navis Iseco

Navis

Navis is een uitgebreide lijn van geïsoleerde transportkarren, neutraal, verwarmd of een combinatie. Dienbladen, gastronormschalen of kratten, interne maatvoering uiteenlopend. Navis neutraal of voor kratten is er in vele afmetingen, één of twee compartimenten. Navis Caldo (warm) heeft meerdere capaciteiten, hoog en laag, altijd 230 Volt. Door voor te verwarmen wordt een omgeving gecreëerd die er voor zorgt dat er een zeer lang temperatuurbehoud is. De warmte wordt ook behouden door accumulatie aan de onderzijde van het compartiment. Speciaal voor het transporteren van warme en koude producten tegelijkertijd is de Navis Caldo Duo ontwikkeld. Twee compartimenten waarbij de temperaturen uitgelezen kunnen worden via een digitale display.

Maatwerk

Maatwerk

Naast een uitgebreid basisassortiment aan transport en servicewagens wordt aan de ontwikkelafdeling regelmatig gevraagd mee te denken aan een oplossing op maat. Deze “speciale” uitvoeringen passen ook vaak binnen andere organisaties en concepten.

Benieuwd geworden naar een van bovenstaande karren? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs

Mail ons of bel naar 076 532 26 55