Iseco St-Phal biedt maatoplossingen voor alle maaltijdconcepten. Onze producten worden vaak ontwikkeld in samenwerking met nationale en internationale zorginstellingen.

Aanschaffen

Visie op voeding is vaak een langdurig proces waarbij Iseco St-Phal mee kan denken in oplossingen om het doel te bereiken. Wij maken voor u een begrotingsvoorstel al dan niet (gedeeltelijk) gefinancierd. Na aanschaf ondersteunen wij u volledig bij de implementatie van de systemen.

Huren

Voedingsconcepten binnen organisaties kunnen wijzigen. Soms is het noodzakelijk bij te sturen of zelf aan te passen. In deze periode is het vaak wenselijk niet direct aan te schaffen. Huren kan een mogelijke oplossing zijn om een gekozen concept te implementeren en te monitoren. Initiƫle investeringen hiervoor blijven beperkt tot een vast bedrag per maand.

Financiering

Veranderingen binnen de organisatie vraagt soms om onvoorziene investeringen. Uitstellen is niet altijd mogelijk en daarvoor kan Iseco St-Phal meedenken. Alternatieve financiering kan uitkomst bieden. Hoe en tegen welke voorwaarden bespreken wij graag met u.

Benieuwd geworden naar onze aanpak? Neem vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs

Mail of bel ons