VitaS Peer

Iseco St-Phal sinds jaren een samenwerkingsverband met VitaS in Peer. VitaS biedt ouderen graag een thuis aan. Hiertoe heeft VitaS diverse dienstverleningen zoals residentiële verblijf, tijdelijk verblijf, dagcentra voor het verblijf overdag, en zelfstandige woonvormen. De centrale keuken van VitaS staat voor de kwaliteit van de maaltijden welke in koude lijn worden aangeleverd op meerder locaties in de streek. VitaS heeft gekozen om de maaltijden aan te leveren in porseleinen schalen in de vorm van groepsvoeding. Op deze manier komen de senioren samen tijdens het eetmoment en wordt er een huiselijke sfeer gecreëerd.

Iseco St-Phal op locatie

Iseco St-Phal levert voor het regenereren van de maaltijden ENERGIS-regenereerovens en SERELIS-buffetwagens. Per locatie is er steeds gekeken naar de specifieke wensen en situatie ter plaatse. Op deze manier heeft Iseco St-Phal regenereerapparatuur geleverd op maat.

VitaS aan het woord

Het regenereren met verschillende regenereertemperaturen in één regenereercyclus maakt het verschil. De kwaliteit van de geregenereerde maaltijd staat bij ons hoog in het vaandel. Deze kwaliteit kunnen we o.a. bereiken met de verschillende regenereertemperaturen. Onze bewoners verdienen een goede maaltijd, dit kunnen wij realiseren met de regenereerapparatuur van Iseco St-Phal.

Iseco St-Phal verzorgt de implementatie van onze aangekochte apparatuur, maar is ook daarna nog in beeld met betrekking tot de technische dienstverlening en de service naar werking in resultaat in de praktijk.

“Door het gebruiksgemak (kleurinstelling-regenereerproces) kunnen onze logistieke diensten gemakkelijk en correct de maaltijd regenereren. De juiste instellingen van de regenereerapparatuur zijn uiteraard zeer belangrijk voor het gewenste eindresultaat. Door de ondersteuning tijdens opstart van onze projecten, heeft Iseco St-Phal dit meer dan waar gemaakt. Een fijne partner die met je meedenkt en met oplossingen komt.”

Erik Claes, diensthoofd voeding

De producten die op deze locatie worden gebruikt

Energis Iseco

Energis

AANPASSEN

Serelis